Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Yhteistyökumppanit

Porukalla moni asia sujuu paremmin. Kanoottikuninkaan yhteistyökumppaneiden avulla pystymme palvelemaan teitä entistä monipuolisemmin. Mikäli haluat melonnan lisäksi esim. kokoustaa Kaarinassa, lounastaa Turussa tai vaikka yöpyä Kurjenrahkalla, niin meillä on siihen ratkaisu. Tai jos olet vailla omaa melontakalustoa, niin alta löytyy siihenkin hyvä vinkki. 

 

Aurajokisäätiö

Melontaa Aurajoella sekä kanoottivuokrausta Halistenkoskella. Kanoottikuningas järjestää Aurajokisäätiön opastetut melontaretket ja -tapahtumat esim. melontakurssit ja muinaistulien yömelonta. 

 

Enicare

Inkkarimelontaretkiä ammattitaidolla ja kanoottivuokrausta Hämeenlinnassa, Janakkalassa sekä Päijänteellä sekä muita TyHy-päivä ohjelmapalveluita

 

Happy Paths

Melontaopastusta sekä muita luonto-ohjelmapalveluita Naantalissa ja Merimaskussa. 

 

Metsähallitus

Kurjenrahkan kansallispuisto ja Kuusiston piispanlinnanrauniot

 

Tammireitit

Upeiden Kanoottikuninkaan suunnittelemien melontareittien lisäksi hienot patikointi- ja pyöräreitit. Kannattaa tutustua.

 

Finland Outdoor Experience

Suomalaisia luonto- ja elämysohjelmaplaveluita kansainvälisille asiakkaille

 

Welhonpesä

Asiantuntevaa palvelua sekä laadukkaita kanootteja, kajakkeja ja melontatarvikkeita. Welhonpesä kalustaa myös Kanoottikuninkaan. 

 

Westarit

Melonta- ja muita tyhy-ohjelmapalveluita yrityksille Turussa, Kaarinassa, Naantalissa ja Kurjenrahkan kansallispuistossa.

 

Perinnepata

Pitopalvelua ja muutakin ohjelmapalvelua ruoan ympärillä Kurjenrahkan kansallispuistossa. 

 

Kavalton tila

Kokous- ja juhlapalvelut sekä koko päivän tyhy-tapahtumat, vaikka meloen. Esim. melontaretki Kuusiston piispanlinnan raunioille kera kahvihetken. 

 

Toivolan kievari

Maalaishenkinen juhla- ja kokoustila sekä melojille yöpymismahdollisuus aivan etelän erämään eli Kurjenrahkan kansallispuiston kupeessa. 

 

Visit Naantali

Melontatapahtumia Naantalissa tilauksesta, niin ryhmille, kuin yrityksille. Esim. melontaretki Naantalin kylpylän rannasta Kailoon ja takaisin.